Klassiek onweerstaanbaar en eigenlijk tijdloos

19-03-2013 - Robin Weggers

Met de afgelopen winterse periode is er nog weinig stilgestaan bij de nieuwe trend rondom heren zonnebrillen. Dit terwijl er al weer heel wat nieuwe trends zijn gespot.

Wat duidelijk terug komt bij het bekijken van de trends op het gebied van zonnebrillen was dat we terug gaan in de tijd. Bijna alle bekende merken hebben een “Back in time” thema gekozen. Dit wil zeggen dat we terug gaan naar frames die zijn gebaseerd op de oude lijnen; er is een terugkeer naar de oude stijl, klassieke en onweerstaanbare, eigenlijk tijdloos.

De gedragsregel voor het komende seizoen is retro. De lijnen zijn schoon, de terugkeer van de vlieger stijlen en frames zullen vrij zijn van franjes, details zijn te opvallend en te belangrijk.

Ray-Ban zal zich bijvoorbeeld houden aan hoekiger frames welke geschikt zullen zijn voor degenen die hun gezicht lijnen willen vast te zetten.

Gucci daarin tegen richt zich weer meer op oversized zonnebrillen met tartaruga frames.

Genoeg keus om uit te kiezen en aangezien het nog wel even kan duren voordat de zon terug komt, kun je nu nog uitgebreid op zoek gaan naar de zonnebril voor jou

Links Gucci, rechts Ray-Ban.

Links Gucci, rechts Ray-Ban

Reageer op dit bericht